Kedves Látogatók!

 
Tisztelettel köszöntöm Önt a Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kaposvári Tagintézménye valamennyi dolgozója és a magam nevében!

Azzal a céllal állítottuk össze honlapunk tartalmát, hogy az érdeklődők számára tájékoztatást nyújtsunk a Kaposvári Járás településein biztosított szakszolgálati ellátásainkról.

Feladat-ellátási területenként bemutatjuk az intézményünk által biztosított változatos, egyedi, speciális szolgáltatásainkat. Folyamatos tájékoztatást adunk programjainkról, támogató lehetőségeinkről. Segítünk megismerni az aktuális jogszabályok értelmezését a szolgáltatások igényléséhez.

Fontos számunkra, hogy már a születéstől kezdve ott álljunk a család mögött - szükség szerint a gyermek tankötelezettsége végéig - tanácsadással, komplex vizsgálatokkal, iránymutató szakvéleményekkel, speciális módszerekkel és terápiákkal megtámogatott fejlesztésekkel. Mindezekkel segítjük a gyermek - egyéni képességeire alapozott - kiegyensúlyozott, harmonikus és legfőbbképpen boldog személyiségfejlődését!

Várjuk jelentkezését, hogy szükség szerint együttműködő partnerei lehessünk egymásnak egy nemes cél érdekében: "A gyermek mindenek felett!"

szigeti monika

Dr. Gyöngyösiné Ballér Krisztina
tagintézmény igazgató

 

terkep szekhely

TELEPHELYEK

1. Kaposvári Tagintézmény
2. Kadarkúti Telephely
3. Somssich utcai Telephely
4. Búzavirág utca Telephely

SOMOGY VÁRMEGYEI PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT KAPOSVÁRI TAGINTÉZMÉNYE
Magyarország, Somogy megye, 7400 Kaposvár, Bárczi Gusztáv utca 2.
Telefon: 82/512-263 | Email: kaposvariszakszolg@gmail.com
© 2024 Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.