Fonyódi Tagintézmény


Szakmai Nap Lengyeltótiban

Szakszolgálatunk az "EGYÜTT-MŰKÖDIK" EFOP-3.1.6-16-2017-00015 pályázat keretein belül szakmai napot hirdetett "ELTÉRŐ FEJLŐDÉSMENET" címmel a helyi, illetve a környékbeli településeken dolgozó óvónők, védőnők, bölcsődei dolgozók és pszichológusok részére. A délután folyamán intézményvezetőnk köszöntése után, az alábbi témákat kísérhették figyelemmel a megjelent érdeklődők:

• Sérült gyermek a családban

• Mozgásfejlődés, mozgásfejlesztés

• Értelmi fejlődés, fejlesztő játékok

• Beszédfejlődés, beszédfejlesztés

A pályázat keretein belül megvalósuló szakmai nap célja, hogy megismertesse a jelenlevőkkel az érintett korú gyermekek előforduló problémáit.

Szakmai Nap Lengyeltótiban

Az előadásokat Makarészné Lédig Ildikó gyógypedagógus, intézményünk vezetője, valamint Beráné Szabó Anna gyógypedagógus, logopédus kolléganőnk tartotta. Az előadás végén, egy ötletbörzén való részvételre is felkértük az ott jelenlevőket, melyen a fejlesztő tevékenységek egy-egy formáját mutattuk be. Ezeket a kreatív, játékos feladatokat a szakemberek is beépíthetik foglalkozásaikba. 

Szakmai Nap Lengyeltótiban

A Szakmai napunkra szép számmal jöttek el az érdeklődők. A visszajelzések szerint tartalmas, minden igényt kielégítő előadást hallhattak és kérdéseikre is gyakorlatban jól alkalmazható válaszokat kaphattak a rendezvény során.