Marcali Tagintézmény


Szakmai nap a szakszolgálatban 

Intézményünk az SMPSZ előző tanévben sikeresen pályázott, hogy bázisintézményként a POK koordinálásában segítse a megye köznevelési intézményeiben dolgozó pedagógusok szakmai munkáját.

A Marcali Tagintézmény műhely munka keretében, tréning módszerrel, „Egyéni fejlesztési terv készítése, az egyéni bánásmódot figyelembe vevő, differenciált tanulásszervezés és szakértői vélemények értelmezése” címmel a nagy érdeklődésre tekintettel, egymást követő három alkalommal tartott előadást, illetve jó gyakorlat bemutatást. Az elméleti ismeretek rendszerezésén, megújításán túl a program tartalmát kooperatív technikával dolgoztuk fel. A köznevelés három színterén (óvodában, általános és középiskolában) dolgozó többségi pedagógusok és a szakszolgálat gyógypedagógusai kölcsönösen profitáltak a tudásmegosztás, egymástól való tanulás során. 

65 résztvevő száma megerősíti, hogy a szakmai tudást a minőség, a gyermekek tanulók mindenekfelett álló érdeke az esélyegyenlőség megvalósulása érdekében folyamatosan aktualizálni szükséges. 

Szakmai nap a szakszolgálatban - Marcali Tagintézmény

Szakmai nap a szakszolgálatban - Marcali Tagintézmény

Szakmai nap a szakszolgálatban - Marcali Tagintézmény